Webasto virtaongelmaan ratkaisu

Meillä on myös ratkaisu polttoainelämmitteisiin ajoneuvoihin kuten Webasto ja Eberspächer mitkä tunnetusti tyhjäävät akun jo talven ensi pakkasilla.
Polar Akkulämmitin voidaan asentaa Defa-kytkentäsarjalla myös näihin ajoneuvoihin vaikkei niissä olekaan omaa verkkovirralla toimivaa moottorin lämmitintä.

Kytkentäsarja sisältää pikaliittimillä varustetun syöttökaapelin mikä kytketään akkulämmittimeen ja minipistoke auton ulkopuolelle. Lisäksi mukana on verkkovirtajohto.

Schuko-pistokkeella varustettu lämmitin tarjoaa myös edullisen ja todella helpon ratkaisun. Ei ylimääräisiä asennuskuluja ja kaapeleitten vetoja kuten näissä muissa malleissa on esitetty.

Akkulämmitintä ei tarvitse pitää jatkuvasti kytkettynä. Riittää kun käytät sitä tarpeen mukaan vain kovilla pakkasilla esimerkiksi kotona kun auto seisoo parkissa.

Testiemme mukaan ajoneuvon akusta saadaan 70% virtaa ääriolosuhteissakin vielä 10 tunnin kuluttua akun lämmityksen loputtua. Joten Webaston voi huoletta käynnistää paukkupakkasilla ilman pelkoa, että akusta loppuu virta.

Kytkentäsarjan lisäpaketti sisältää Defa-verkkojohdon (2,5m) sekä kojepistorasian minipistokkeella (1,5m). Lisäksi paketissa on tarvittavat asennusosat sekä pinta- että upotusasennukseen.

Lisää Defa-kytkentäsarja akkulämmittimen tuotesivuilta ostoskoriin.

Ihr Warenkorb ist leer.

Geschäftsbedingungen